Battery is good. But no power 1970 Lemans sport - Pontiac GTO Forum
User Tag List

 3Likes
  • 1 Post By Shotough
  • 2 Post By RMTZ67
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 12-30-2018, 12:42 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Battery is good. But no power 1970 Lemans sport

Hello. First post. I have a 1970 Lemans sport with a 350 center consule auto. I was driving it last night with my 2 yr old daughter in the car seat and I slow down for a stoplight and came to a stop and I cranked up the blower motor and everything just went out completely. A good Samaritan pulled over to help me and we tryed to jump it. No luck. Everything is dead. No headlights. Flashers. Cranking or anything. Put it in a parking lot I’m gonna have to go back and try to fix it tomorrow. Where should I start? All the terminals and Cable’s appear to be in good shape with no corrosion. Could this be in the ignition switch issue? I’ve just never seen no power meaning usually you would have dim headlights etc. It’s almost like the blower motor pool too many homes in short something out. Is there a fusible link somewhere?
Shotough is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 12-30-2018, 12:45 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Used text to speech and just read. Apologize for grammar.
Shotough is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 12-31-2018, 03:26 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Ended up being the alternator wire at the connector. It was corroded away.
1968gto421 likes this.
Shotough is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 12-31-2018, 05:28 PM
 
RMTZ67's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Albuquerque N.M
Posts: 260
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 77 Post(s)
Garage
Fixed

Quote:
Originally Posted by Shotough View Post
Ended up being the alternator wire at the connector. It was corroded away.
Thanks for posting the fix. It may help others.
1968gto421 and integrity6987 like this.
RMTZ67 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Pontiac GTO Forum > The 1964-1974 Pontiac Tempest, Lemans & GTO > 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Pontiac GTO Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Power from battery to car Pascal Fischer 1964-1974 Tempest, LeMans & GTO Technical and Electrical Wiring 2 10-05-2017 07:22 AM
71 lemans sport convertible ( No Brake lights ) projectszero 1964-1974 Tempest, LeMans & GTO Technical and Electrical Wiring 9 08-20-2010 08:44 PM
When your battery was dead, did your battery light stay on? SueY816 2004-2006 GTO General Discussion 7 05-31-2010 05:54 PM
power braking?no good? even steven 1964-1974 Tempest, Lemans & GTO General Discussion 11 07-22-2009 04:33 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome