05 impala cluster Help!!!! - Impala Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical problems

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 05-24-2013, 01:03 AM Thread Starter
 
 
Join Date: May 2013
Location: Rantoul, IL
Posts: 1
 
Exclamation 05 impala cluster Help!!!!

When I hit a bump my instrument cluster gauges start flashing on and off including no charge light flashing. I have checked for loose wires, damaged wires loose connections. Every time I hit a bump the speedo, temp, gas gauges drop down then go back up even the P,R,N,D,1,2,3 disappear along with the milage, I have tired 2 other clusters but that didn't work. Also every time i hit a bump cruise control goes off too. What is causing this??????

Here is a link to a youtube video of it:
2010srg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-24-2013, 10:38 AM
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canada
Posts: 1,391
 
Here is the correct forum for your late model FWD Impala:

http://www.w-body.com/forum.php

Two doors, four doors, wagons, and ragtops.
jayoldschool is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Impala Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome