Traction Control - Impala Tech
Troubleshooting Diagnosing problems

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 04-17-2014, 01:15 PM Thread Starter
 
 
Join Date: Apr 2014
Location: alabama
Posts: 2
 
Traction Control

I know this has been around but I am still having problems with my 2009 Impala LT displaying service traction control/abs brakes lights and most of the solutions have not sounded like mine.
I have NEVER had a reduce engine speed and HAVE NOT had a check engine light with code. (I have checked for codes but no codes). Some times when the lights come on it will sound a ping tone about 3 or 4 times and go off. It seems more often when the weather is cold outside....45 degrees and lower.
If more info is needed just let me know. Any help will be appreciated.
landon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-17-2014, 04:01 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12,368
 
Well your problem is new to us, as we only talk about cars that were built about forty to fifty years before your front wheel drive, V-6, computer controlled everything, was built. This board is concerned with the first cars to bear the Impala logo, mostly with the 1958-'64 models, but a few issues are discussed as late as 1969.

Big Dave
Big Dave is online now  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-17-2014, 10:05 PM Thread Starter
 
 
Join Date: Apr 2014
Location: alabama
Posts: 2
 
sorry about that. I didn't read every thing I should have. Will leave.
Thanks for the reply.
landon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Impala Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome