2003 Impala Crank - No Start - Impala Tech
Troubleshooting Diagnosing problems

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 09-18-2018, 09:06 AM Thread Starter
 
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
 
Question 2003 Impala Crank - No Start

Hi,

The other day I was driving my 2003 Impala at about 40mph and it died, had to get it towed back to my house as it would start.
It cranks but I do not get any spark on any on the coils. I am getting 12v to the ICM so I figured it was the Ing. Control Module So I changed it ($120 autozone)
Installed it and still I get no spark. I did some research and a lot of videos, forums, etc say it might be the Crank Sensor and or the Cam Sensor. is this true ? or is there maybe another problem I can check for ?

Any help would be appreciated Thank You.
Budmann is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-18-2018, 09:09 AM Thread Starter
 
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
 
Correction ....(had to get it towed back to my house as it would NOT start.)
Budmann is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-18-2018, 11:11 AM
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canada
Posts: 1,391
 
The correct forum for your late model FWD Impala is impalaforums.com

This one deals with classic RWD Impalas from the 60s and 70s.

Two doors, four doors, wagons, and ragtops.
jayoldschool is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
2003 impala no start, no spark

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Impala Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome