08 Impala LTZ Acceleration Issue - Impala Tech
Troubleshooting Diagnosing problems

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 08-20-2012, 09:34 AM Thread Starter
 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Maine
Posts: 1
 
08 Impala LTZ Acceleration Issue

Hey Everyone,

I have a 2008 Impala LTZ with the 3.9L and I'm at around 85,000 miles. When I'm cruising at highways speeds and I slightly accelerate to go up a hill the car seems to jerk back a few times almost in a bucking motion before finally smoothing out and speeding up. The check engine light has not come on and the scanner at autozone did not pull any codes. Is this just a symptom of a bad spark plug or could it be something else?
Cory92 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
accelerating, acceleration, problem, spark plugs

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Impala Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome