Site Slowness - Impala Tech
Site Discussion Website questions, suggestions, how do I

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 12-15-2012, 07:31 PM Thread Starter
BA.
Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miamisburg, Oh.
Posts: 3,107
Blog Entries: 15
 
Site Slowness

I've been noticing that the site is experiencing some horrendous slowness lately. Like, taking 20-40 seconds just to paint the page after clicking on a forum link, or when clicking on "New Posts".

I'm pretty certain it's not just me, as other sites and things are fine, and the same issue happens with different browsers.


Anyone else experiencing this slowness lately?

HOW A NOVICE REBUILDS A 66 IMPALA CONVERTIBLE:
http://www.impalas.net/forums/blog.php?u=1432
BA. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-15-2012, 07:44 PM
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canada
Posts: 1,389
 
It's the ads that slow it down. Firefox, AdBlock Plus, one second page loads. You'll love it.

Two doors, four doors, wagons, and ragtops.
jayoldschool is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Impala Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome