2007 Chevy Impala has no engine rpms - Impala Tech
Welcome Forum New to the site? Introduce yourself.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 03-28-2019, 08:11 PM Thread Starter
 
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
 
2007 Chevy Impala has no engine rpms

My 2007 Chevrolet Impala has no engine rpms and giving a OBD2 code of p0336. I have replaced the crank sensor and check the wiring harness and Everything checked fine engine runs like crap any thoughts?
Lowside is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-28-2019, 10:06 PM
BA.
Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miamisburg, Oh.
Posts: 3,097
Blog Entries: 15
 
This is more of a classic Impala forum so, maybe not the right group for your 2007.

Have you cleared the code to see if perhaps there are any other codes?

Sounds like you really need more info. Does it idle well at all, or rev up in Park or does it suck all the time, no matter what? Did it just start running bad out of the blue? How many miles?

HOW A NOVICE REBUILDS A 66 IMPALA CONVERTIBLE:
http://www.impalas.net/forums/blog.php?u=1432
BA. is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-29-2019, 07:28 PM
Moderator
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canada
Posts: 1,388
 
www.impalaforums.com

Two doors, four doors, wagons, and ragtops.
jayoldschool is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Impala Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome